Om oss

Studentkonsulenten ble stiftet januar 2014 av bachelor- og masterstudenter på arbeids- og organisasjonspsykologi på det psykologiske fakultet, ved Universitetet i Bergen. Våren 2014 gikk med til å legge grunnlaget for en solid og levedyktig organisasjon før vi nærmere sommeren var klar til å påta oss våre første oppdrag. Læringskurven har vært bratt og antall arbeidstimer høy, men syv svært motiverte og fleksible konsulenter har på tross av utdanning og jobb klart å bygge opp Studentkonsulenten.

Bakgrunnen for stiftelsen av Studentkonsulenten var et felles ønske om å ta pensum ut av lærebøkene og inn i praksis. Noe vi nå får utfordret oss på hver eneste uke. Vi jobber gratis for studentorganisasjoner og andre eksterne organisasjoner, og tar ikke ut lønn. Belønningen kommer derimot av mestringsglede, økt kompetanse og en unik erfaring innenfor vårt fagfelt.

Vi er nå, våren 2021, 16 studenter fra master og bachelor i arbeids- og organisasjonspsykologi. Vi ser frem til å hjelpe våre oppdragsgivere til å utvikle seg, samtidig som vi selv får praktisert tilegnede ferdigheter innen arbeids- og organisasjonpsykologifaget.

Vi gleder oss til å samarbeide med dere!