Studentkonsulenten søker nye medlemmer 2021!

Studerer du arbeids- og organisasjonspsykologi og har et ønske om praktisk erfaring? Da er Studentkonsulenten stedet for deg! Vi søker nye medlemmer og håper at DU ønsker å bli en del av vårt team.

Som medlem av Studentkonsulenten får du anledning til å opparbeide deg nyttig erfaring, knytte teori til praksis og være del av et hyggelig miljø med engasjerte medstudenter! Du vil både få mulighet til å arbeide med prosjekter internt i organisasjonen og på oppdrag ut mot eksterne oppdragsgivere. Det vil samtidig være viktig for oss at du bryr deg om å utvikle Studentkonsulenten som organisasjon og er motivert til å lære og bidra. Målet er å skape gjensidig nytteverdi mellom Studentkonsulenten og våre oppdragsgivere, hvor våre konsulenter tilegner seg erfaring fra praksisfeltet, mens våre oppdragsgivere får hjelp til å utvikle sin organisasjon.

Vi søker konsulenter som kan være med på mange spennende oppdrag og ser etter deg som:
– Er motivert til å bidra og være med på ulike prosjekter
– Har et ønske om videre faglig utvikling
– Trives med teamarbeid

Send mail til andrine.grasto@studentkonsulenten.no med søknad og CV innen fristen 7. Februar, der du fremhever hvorfor nettopp du kan bidra i Studentkonsulenten.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!