Studentkonsulenten søker nye medlemmer!

Er du interessert i å lære mer om hva konsulentrollen innebærer?

I løpet av semesteret vil flere av våre dyktige konsulenter fullføre sin utdanning, og Studentkonsulenten rekrutterer derfor nye medarbeidere. Planleggingen av vårens rekruttering er i gang og vi gleder oss til å ta fatt på denne spennende prosessen. Som medlem i Studentkonsulenten får du anledning til å opparbeide deg nyttig erfaring, knytte teori til praksis og være del av et godt miljø med engasjerte medstudenter!

Vi planlegger å holde et informasjonsmøte torsdag 9. april, hvor vi vil presentere Studentkonsulenten som organisasjon og gi dere mulighet til å treffe flere av våre medlemmer. Vi ønsker å gi dere et innblikk i hvordan det er å være med i Studentkonsulenten ved å presentere ulike roller, arbeidsoppgaver og våre oppdrag.

Visste du for eksempel at Studentkonsulenten har en egen lærling? Er du nysgjerrig på hvordan det er å være prosjektleder? Vil du høre hva våre konsulenter arbeider med? Kom på møtet og hør hvordan våre medlemmer presenterer sin rolle, og hvilke erfaringer de sitter igjen med.

 

Vi gleder oss til å se deg!

 

Dersom du ikke har anledning til å delta på informasjonsmøtet eller har spørsmål, ta gjerne kontakt med HR-ansvarlig Rikke Jæger på rikke.jaeger@studentkonsulenten.no.