Vi søker nye medlemmer!

Studerer du arbeids- og organisasjonspsykologi og har et ønske om praktisk erfaring? Da er Studentkonsulenten stedet for deg! Vi søker nye medlemmer og håper at DU ønsker å bli en del av vårt team!

Om Studentkonsulenten

Studentkonsulenten er en organisasjon utviklet og drevet av studenter på arbeids- og organisasjonspsykologi. Hensikten er å skape en unik læringsarena hvor konsulentene anvender teori i praksis. Derfor tilbyr vi gratis konsulenttjenester til studentorganisasjoner og andre frivillige organisasjoner. Vår visjon er å skape gjensidig nytteverdi for Studentkonsulenten og våre oppdragsgivere, hvor våre konsulenter tilegner seg erfaring fra praksisfeltet, mens våre oppdragsgivere får hjelp til å utvikle sin organisasjon.

Hvor mye vi klarer å utrette er avhengig av godt teamarbeid og engasjerte studenter. Det er derfor viktig at våre medlemmer ønsker å utvikle Studentkonsulenten som organisasjon og er motivert til å lære og bidra.

Ønsker du å lære mer om våre tjenester og ulike verv kan du besøke vår nettside, Instagram og Facebook.

Vi søker deg som

  • Er motivert til å bidra med å videreutvikle Studentkonsulenten
  • Er engasjert og liker å kaste deg ut i nye oppgaver
  • Har et ønske om videre faglig utvikling
  • Trives med teamarbeid og er opptatt av god kommunikasjon
  • Vil bidra til et gjensidig læringsmiljø
  • Er motivert for å ta på deg ekstra verv og ansvar
  • Studerer arbeids- og organisasjonspsykologi på det psykologiske fakultet i Bergen høsten 2022

Vi tilbyr

Som medlem av Studentkonsulenten får du anledning til å opparbeide deg nyttig erfaring og ferdigheter gjennom praktisk arbeid. Våre konsulenter får trening i blant annet presentasjonsteknikk, rollen som fasilitator, prosjektledelse og problemløsning i team. I tillegg tar en del i et sterkt faglig miljø med engasjerte medstudenter på tvers av kull. Ettersom konsulentene i Studentkonsulenten arbeider med prosjekter internt i organisasjonen og på oppdrag ut mot eksterne oppdragsgivere gir det en unik mulighet for bred nettverksbygging.

Alle nye medlemmer av Studentkonsulenten skal gjennom et onboardingprogram som strekker seg over ett semester. Programmet har som hensikt å ruste nye medlemmer til å mestre rollen som konsulent ved at vi gir den grunnleggende kompetansen som behøves for å bistå i prosjekter. I tillegg tilbyr vi spesialtilpasset kompetanseutvikling gjennom utviklingssamtaler med HR, samt en rekke interne sosiale arrangementer for å sørge for en alle tiders integrering!

Søknad og CV

I søknaden ønsker vi å få vite litt om hvem du er, hvorfor du ønsker å søke og hvordan du kan bidra i Studentkonsulenten. I tillegg må du skrive hvor du er i studieløpet og om du studerer på det psykologiske fakultet i Bergen høsten 2022.

Søknad og CV sendes til oda.vasshus@studentkonsulenten.no

Frist: 07.02.2022

Lurer du på noe? Send mail til rekrutteringsansvarlig Oda: oda.vasshus@studentkonsulenten.no